maes machines
Producten Maes nv.
Vindt u het product niet op onze website, aarzel dan niet om ons te contacteren of een bezoek te brengen aan één van onze winkels. Bevestiging / ijzerwaren. Elektrische voertuigen Quads. Land en tuinbouw. Smering en onderhoud. BTW: BE 0436 101 508. Copyright 2019 Maes nv.
Over Containers Maes nieuws Containers Maes uw partner voor containers, rolcontainers, grondwerken, afbraakwerken en recyclage.
Het begon in 2003 met één container, maar intussen is Containers Maes uit Tessenderlo uitgegroeid tot één van de grootste afvalbedrijven van ons land in het segment bouw en sloopafval. Ik ben er eigenlijk per toeval ingerold, zegt ondernemer Yves Maes van Containers Maes.
Groep Maes.
Maes Hoogwerkers: uw partner op hoog niveau! We verhuren een totaalpakket aan machines. Gaande van hoogwerkers op vrachtwagen tot mobiele torenkranen. Maes Hoogwerkers biedt U als marktleider in België een totaalconcept aan. Zowel hoogwerkers op vrachtwagen, spin hoogwerkers, zelfrijders, schaarliften, telescoopkranen, autolaadkranen als mobiele torenkranen kunnen worden ingezet.
Maes Industries: Home.
In opdracht van Cartamundi biedt Maes warmte koeltechniek samen met Daikin een oplossing voor het oververhittingsprobleem in de kaartmakerij. Maes industries zal hier instaan voor de installatie van een extra koelbatterij in de bestaande GEA Happel pulsiegroep, het plaatsen van een extra Daikin ventilatiegroep en vervangen van de bestaande Carrier R22 ijswatermachine.
Groep Maes viert 40 jaar met 1.450 genodigden Made in Kempen.
Trans Elektro is gespecialiseerd in manipulaties, transporten, plaatsing en hijswerken, verschroting en stockage van transformatoren. Naast de verhuur van machines verzorgt Groep Maes via Maes Logistics als exclusief invoerder van diverse merken tevens de aankoop van een nieuw of tweedehands toestel.
De Machinevriend.
Vanaf 1 september tot en met 20 december 2018 acties op tal van machines van STIHL en VIKING. Ook kan u bij de aankoop van een Stihl of Viking machine genieten van een verlengde garantie. Overzicht promoties en verlengde garantie.
Betonfabriek, Betonplaten in Dessel, Betonproducten in Antwerpen Maes Beton.
Vanaf oktober 2017 is onze hal klaar met weer een nieuwe platenmachine. Met alle machines, zitten we dan in totaal op een productiecapaciteit rond de 200 ton beton per dag, samen met een 15 werknemers. Contacteer Maes Betonfabriek gerust met al uw vragen.
Karcher Store Maes Home.
Machines, reinigingsmiddel en accessoires voor uw reinigingsprobleem. Wij van Maes nv bieden per branche de juiste oplossingen. Maes nv Kärcher. Kärcher staat synoniem voor reiniging en behoud van waarde door het bieden van effectieve en efficiënte oplossingen van alledaagse en globale reinigingsproblemen.
Maes Machines Zonhoven, 3520, Heuveneindeweg 119 Bedrijfsinfo via bsearch.be.
Contacteer Maes Machines. Maes Machines BVBA. Heuveneindeweg 119 3520 Zonhoven. 011 81 31 13. 011/82 18 66. contacteer dit bedrijf. Bekijk grotere kaart. Update uw gegevens. Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.

Contacteer ons

Zoeken naar maes machines