onderhoud grasmaaier benzine
Grasmaaier onderhouden GAMMA.be.
Reinig de grasmaaier daarom na elke maaibeurt en slijp de messen één keer per jaar. Bij een benzinemaaier mag de grote onderhoudsbeurt ook zeker niet ontbreken. Waar moet je nog op letten bij het onderhoud van een grasmaaier? Veiligheid bij een grasmaaier onderhouden.
Gazonmaaier info.
Je kunt natuurlijk wachten tot het voorjaar voor het jaarlijks onderhoud van de grasmaaier, maar dan is de kans groot dat je, net als het gras heel hard gaat groeien, op een wachtlijst terecht komt. in de winter de machine onderhanden laten nemen. Of misschien zelf proberen? Waar dient u zoal op te letten bij een onderhoudsbeurt. Het schoonmaken kan natuurlijk bijna iedereen. Het moet in ieder geval altijd droog gebeuren met een borstel en een plamuurmes. Er zijn plamuurmessen van polyester in de handel. De aangekoekte resten aan de onderzijde van de machine dienen verwijderd te worden. Ook grasresten of stof in de overige openigen van de machine dienen verwijderd te worden. Past U wel op dat de luchtfilter altijd aan de bovenzijde van de machine blijft, zodat er geen benzine naar de filter kan stromen en uw nieuwe luchtfilter blijvend beschadigt.
bol.com Onderhoud-van-grasmaaier.
Welk onderhoud is nodig? Bij een onderhoudsbeurt spreken we doorgaans over het schoonmaken van de grasmaaier en het slijpen van de messen. Heb je een benzine grasmaaier? Dit type maaier vergt meer onderhoud dan een accu aangedreven, elektrische of robotmaaier.
Onderhoud van de grasmaaier.
1 Verwijder alle gras. Zorg ervoor dat na elke maaibeurt alle gras is verwijderd van en onder de grasmaaier. De reden hiervoor is dat gras agressieve zuren kan bevatten die de maaier aantasten. 2 Messen slijpen. Sleep de messen minstens éénmaal per jaar. Botte messen zorgen voor bruine puntjes aan het uiteinde van grassprieten. Met een vel papier kan je de scherpte van de messen testen. Wordt dit blaadje papier in een keer versnipperd, dan zijn de messen voldoende scherp. De messen dienen ook uitgebalanceerd worden: trillende messen kunnen slijtage aan de motor veroorzaken. Vooral een benzinemaaier vraagt het nodige onderhoud. Zo dien je regelmatig de olie te verversen best na 25 uur en voor elke maaibeurt het oliepeil te controleren. 3 Reinigen op het einde van het seizoen. Aan het einde van het maaiseizoen verwijder je best alle benzine, zodat die niet kan gaan ontbinden.
Winteronderhoud voor je grasmaaier.
In het uiterste geval, bij zware beschadiging, kun je de messen laten vervangen. Categorie: Onderhoud van je gazon. Is deze pagina nuttig: 0 1. Reacties: Reacties Schrijf een reactie. Waar kun je terecht voor winteronderhoud? Om je grasmaaier te laten nakijken kun je terecht bij AVEVE. De beste periode is de winter. Laat je machine nakijken vóór 1 februari, dan ben je op tijd klaar voor het nieuwe maaiseizoen. Je profiteert dan ook van het voordelige wintertarief en je vermijdt dat je in volle seizoen zonder machine valt. Breng je grasmaaier naar de winkel en na ongeveer een maand krijg je het toestel terug, helemaal in topvorm. Heb je een zitmaaier? Maak een afspraak in je AVEVE-winkel. Een onderhoudstechnicus komt bij je thuis langs. Wil je zo lang mogelijk plezier beleven aan je grasmaaier? Houd dan rekening met onze brandstoftips.: Kies voor biologische benzine.
Ontdek hoe je een grasmaaier kiest! Krijg raad van een expert Mapeco.be.
Benzine wordt namelijk slecht na verloop van tijd. Om je grasmaaier optimaal te bewaren kan je dan ook best na het leegmaken je grasmaaier laten draaien tot die stilvalt. Mapecos grasmaaier onderhoud. Je kan buiten het correct gebruik je grasmaaier laten onderhouden door onze professionals.
Tuinmachines Legerstock Deinze.
Is de machine van jouw keuze toch niet op voorraad? Dan zorgen wij ervoor dat je toch zo snel mogelijk aan de slag kunt. Service en onderhoud. Wij hebben een eigen service en onderhoudsdienst! Zo doen we.: Jaarlijks onderhoud aan grasmaaiers, kettingzagen en andere tuinmachines.
REPAIR en ZO Onderhoud grasmaaiers, tuinmachines, voertuigen.
Bedankt Bart voor de super en snelle service. Mijn grasmachine had de geest gegeven door slechte benzine. Bart heeft de benzine afgelaten en een onderhoud gegeven en ze draait weer als nieuw! En dat alles aan een zeer correcte prijs.
Winteronderhoud van uw grasmaaier.
Onderhoud van uw grasmaaier. U wenst een winteronderhoud van uw grasmaaier, kettingzaag of bosmaaier te laten uitvoeren? Van oktober tot februari kan u in de meeste Brico's' terecht voor een winteronderhoud. Meer info over de tarieven en condities vindt u bij Brico" Service" of aan de Info" Balie" in uw Brico winkel.

Contacteer ons

Meer resultaten voor onderhoud grasmaaier benzine